Uppdateringar

~

Bloggen har inte varit särskilt uppdaterad de senaste, beror på olika saker men främst över att min "nya" fina telefon- smart phone lyckades klantigt nog av mig hamna under hoven på en häst... Så sen en dryg månad tillbaka har jag fått nöja mig med en klassisk knapp telefon med dålig kamera och ingen surf funktion! så när jag inte kunnat bilddokumentera allt som sker runt om kring mig har det kännts ganska meningslöst att skriva i bloggen. Sen har jag tillbringat många timmar på jobbet och inte gjort något som jag kan finna inspirerande nog att skriva om.

För övrigt har det mesta rullat på precis som planerat. Gamma, klubbhästen som jag har på tillridning står nu i häggvall på bete. Känns jätteskönt att vara "hemma" igen, tomt utan Loffe förståss men bara att få välja och vraka bland alla vägar och stigar är ovärderligt. Och inte nog med det så har vi fint sällskap med. Gamma har fått 2 nya bästa kompisar... Sally och Puela från Stall Hällekila. Damerna kommer väldigt bra överens vilket är väldigt roligt! =)

Denna veckan har jag haft semester som fortsätter även nästa vecka. Har gjort minsta möjliga och försökt att spendera så många timmar som möjligt i solen och har faktist lyckats läsa ut en bok på två dagar, inte så ofta längre man har tid till skönhetslitteratur så det har verkligen varit en avkoppling!

Igår den 29/6 blev jag faster igen. Stolt sådan till en liten grabb på 3300g och 48cm. Härligt med utökning i familjen :) namnet är ännu inte helt bestämt, antingen en Wide eller en Arvid... ser fram emot att träffa den lilla när dom tagit sig hem från BB.

~


RSS 2.0