Tisdag 30/8

~

Det går ganska bra nu, känner mig inte fullt så stressad över plugg och slutprov som jag var förra veckan. Imorgon
inleder jag dagen med en lägenhetsvisning, en etta på 45 kvm. ska eventuellt kolla på en annan etta på 32 kvm om det passar imorgon. Bra att ha fler att jämföra med, hoppas verkligen att jag kan hitta någon trevlig snart. Nu när man väl har bestämt sig för att flytta så vill man ju helst göra det direkt!! :)

Idag blev det 1.5 timma härlig lång uteritt, skönt att bara få slappna av och koppla bort allt för en stund. Gamma skötte sig utmärkt som vanligt trots att det var ny teräng och att vi var själva. Märks att hon verkligen litar på mig nu och inte fånar sig speciellt mycket. Härom dagen hjälpte Jennie oss att hoppa i paddocken och vi lyckades tillsammans komma över ett hinder på ca 80 cm! men galopp bommarna tyckte hon nog var roligast ;)

Avrundade dagen med att massera Bonito, Idas härliga häst som idag till största delen bara stod och njöt! När jag ändå hade grejerna framma så fick jag behandla Ida som har haft problem och ont i axeln i några dagar. Får se om hon mår bättre eller känner någon skillnad imorgon!

Har äntligen bestämt mig, efter många om och men så blir det en ny smart phone, denna gång en Samsung Galaxy s2. Hoppas bara att denna håller bättre och längre än den förra som lyckades bli ihjältrampad av en 600kg kluns! Någon som har en smart idé på vart man kan stoppa sin gigantiska telefon när man har brist på fickor och behöver båda händerna till annat? Inne på att bära midjeväska när jag är i stallet eller rider vilket inte kommer att se så värst coolt ut dock. Visserligen är hösten här och dags för att klä sig varmare så egentligen kvarstår nog problemet mest tills nästa sommar då det är dags för linne igen. Men lika bra att hitta på en lösning nu så jag inte gör samma tabbe igen.

~


"Skutträning"

~

Ikväll ska jag ta tag i inlärningen med att lyfta benen över bommar, alltså dags att börja hoppträna Gamma lite smått. Till min hjälp har jag bästaste Jennie som förhoppningsvis kan få mig att undvika de värsta felen, aldrig varit någon stjärna på att hoppa och inte har jag sett mer än cavalettibommar på något år pga "hopplös" häst! Det blir andra gången för Gammisen, passade på en gång i våras att bekanta oss med några frambyggda hinder i paddocken vilket hon till både sin och min stora förtjusning älskade!! :) Nu efter två månaders såsande med barbackaritter och mysiga skogsturer har jag börjat lägga upp en liten träningsplan med kondition, klättring och paddocksträningar, roligt att ha lite mål att jobba mot igen!

~


RSS 2.0